Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Прва обука за наградените организации во регрантовата шема 2Maj
2018

Прва обука за наградените организации во регрантовата шема

На 27 април 2018 се одржа првата обука за претставници од организациите наградени во регрантовата шема во проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“.

Јавен повик за преведувач на албански јазик

Јавен повик за преведувач на албански јазик

19 prill 2018

Во рамки на проектот, партнерите објавуваат повик преведувачи на албански јазик.

Во рамки на проектот, партнерите објавуваат повик преведувачи на албански јазик.

Ре-грантовата шема започна да се спроведува

Ре-грантовата шема започна да се спроведува

10 prill 2018
Европската асоцијација за локална демократија - АЛДА Скопје, Здружението на Финансиски работници од Велес и Европското движење го спроведуваат проектот „Граѓанските организации во служба на локалната...

Европската асоцијација за локална демократија - АЛДА Скопје, Здружението на Финансиски работници од Велес и Европското движење го спроведуваат проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“, финансирана од Европската Унија преку ИПА програмата за поддршка на граѓанското општество и медиуми 2015. Во рамки на проектот, партнерите спроведуваат ре-грантова шема за локални граѓански организации.

Јавен оглас за дизајн и печатење

Јавен оглас за дизајн и печатење

5 prill 2018

Во рамки на проектот, партнерите објавуваат повик за понуди за дизајн и печатење.

Во рамки на проектот, партнерите објавуваат повик за понуди за дизајн и печатење.

Јавен оглас за изработка на веб апликација - Продолжен рокот за понуди
27 mars 2018

Јавен оглас за изработка на веб апликација - Продолжен рокот за понуди

Европската асоцијација за локална демократија - АЛДА Скопје, Здружението на финансиски работници на локалните самоуправи и јавните претпријатија и Европското движење го спроведуваат проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“, финансирана од делегацијата на Европската Унија во Скопје преку ИПА програмата за финансиска поддршка на граѓанското општество и медиумите 2015.

First19202122232425262728

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2023 by Softage
Back To Top
123movies