Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Спроведени две активности на терен во Тетово 31Korr
2018

Спроведени две активности на терен во Тетово

Во периодот од 17-30 јули беа спроведени две активности на терен во рамките на проектот „Жителите на Шарпланинските села и граѓанските организации со заедничка соработка за придонес во развојот на...
Две публикации достапни за преземање

Две публикации достапни за преземање

31 korrik 2018

На официјалната интернет-страница на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ се достапни публикации за преземање поврзани со темата на проектот.

На официјалната интернет-страница на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ се достапни публикации за преземање поврзани со темата на проектот.

Прва тркалезна маса на Агролидер во Крушево

Прва тркалезна маса на Агролидер во Крушево

31 korrik 2018
Локалната акциона група - Агро Лидер на 27 јули 2018 година, со почеток во 12:30 часот, ја организираше првата тркалезна маса во општина Крушево. Тркалезните маси се дел од активностите од проектот „Здружени за...

Локалната акциона група - Агро Лидер на 27 јули 2018 година, со почеток во 12:30 часот, ја организираше првата тркалезна маса во општина Крушево. Тркалезните маси се дел од активностите од проектот „Здружени за доброто на заедницата“.

Спроведени две фокус групи во општина Крушево

Спроведени две фокус групи во општина Крушево

23 korrik 2018
На 19.07.2018 и 20.07.2018 година се спроведоа две фокус групи во с.Бучин и с.Норово, дел од процесот Анализа на потребите на младите во општина Крушево во состав на проектот „Креирање на Локална Младинска...

На 19.07.2018 и 20.07.2018 година се спроведоа две фокус групи во с.Бучин и с.Норово, дел од процесот Анализа на потребите на младите во општина Крушево во состав на проектот „Креирање на Локална Младинска стратегија во општина Крушево“.

Интернет-страницата „Референдум“ пуштена во употреба
20 korrik 2018

Интернет-страницата „Референдум“ пуштена во употреба

The website Referendum.mk is online

Интернет-страницата „Референдум“ беше пуштена во употреба. Таа беше направена во рамки на проектот „Јакнење на капацитетите на граѓанските организации за остварување на правата на граѓаните за референдум на локално ниво“.

First18192021222324252627Last

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2023 by Softage
Back To Top
123movies