Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Kontakt

Adresa: Partizanski odredi 43B / 1-5, 1000 Shkup

E-mail adresa: cso.democracy@aldaintranet.org


Numri i telefonit: 02 60 91 060

Мапа

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2024 by Softage
Back To Top