Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Јавен повик за преведувач на албански јазик 19Pri
2018

Јавен повик за преведувач на албански јазик

Во рамки на проектот, партнерите објавуваат повик преведувачи на албански јазик.

Ре-грантовата шема започна да се спроведува

Ре-грантовата шема започна да се спроведува

10 prill 2018
Европската асоцијација за локална демократија - АЛДА Скопје, Здружението на Финансиски работници од Велес и Европското движење го спроведуваат проектот „Граѓанските организации во служба на локалната...

Европската асоцијација за локална демократија - АЛДА Скопје, Здружението на Финансиски работници од Велес и Европското движење го спроведуваат проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“, финансирана од Европската Унија преку ИПА програмата за поддршка на граѓанското општество и медиуми 2015. Во рамки на проектот, партнерите спроведуваат ре-грантова шема за локални граѓански организации.

Јавен оглас за дизајн и печатење

Јавен оглас за дизајн и печатење

5 prill 2018

Во рамки на проектот, партнерите објавуваат повик за понуди за дизајн и печатење.

Во рамки на проектот, партнерите објавуваат повик за понуди за дизајн и печатење.

Јавен оглас за изработка на веб апликација - Продолжен...

Јавен оглас за изработка на веб апликација - Продолжен...

27 mars 2018
Европската асоцијација за локална демократија - АЛДА Скопје, Здружението на финансиски работници на локалните самоуправи и јавните претпријатија и Европското движење го спроведуваат проектот „Граѓанските...

Европската асоцијација за локална демократија - АЛДА Скопје, Здружението на финансиски работници на локалните самоуправи и јавните претпријатија и Европското движење го спроведуваат проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“, финансирана од делегацијата на Европската Унија во Скопје преку ИПА програмата за финансиска поддршка на граѓанското општество и медиумите 2015.

Јавен повик за избор на обучувач(кa) - Продолжен рокот за пријавување
21 mars 2018

Јавен повик за избор на обучувач(кa) - Продолжен рокот за пријавување

Партнерите објавуваат јавен повик за обучувач(кa) коj(a) ќе бидe ангажиран(a) на обукa во периодот помеѓу април и мај 2018 година.

First21222324252627282930

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2024 by Softage
Back To Top