Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Форуми во Кавадарци и Дебар 24Dhj
2019

Форуми во Кавадарци и Дебар

Здружението на финансиски работници од локалната самоуправа и јавните претпријатија во соработка со Европската асоцијација за локална демократија (АЛДА) – Скопје и Европското движење (ЕД), реализираше два...
Обука Проектен циклус и ЕУ фондови организирана во Скопје

Обука Проектен циклус и ЕУ фондови организирана во Скопје

19 dhjetor 2019
На 16 и 17 декември во Скопје се одржа обуката „Раководење со проектен циклус и ЕУ фондови” која имаше за цел зајакнување на капацитетите на организациите и општините. 

На 16 и 17 декември во Скопје се одржа обуката „Раководење со проектен циклус и ЕУ фондови” која имаше за цел зајакнување на капацитетите на организациите и општините. 

Повици за понуди

Повици за понуди

18 dhjetor 2019

АЛДА Скопје објавува следниве повици:

АЛДА Скопје објавува следниве повици:

Форуми за финансиска и нефинансиска поддршка во Дебар и...

Форуми за финансиска и нефинансиска поддршка во Дебар и...

16 dhjetor 2019
Дебар и Кавадарци се следните дестинации на нашиот проект. Здружение на финансиски работници на локалните самоуправи и јавните претпријатија и Локална самоуправа Велес продолжува со организација на форумите посветени...

Дебар и Кавадарци се следните дестинации на нашиот проект. Здружение на финансиски работници на локалните самоуправи и јавните претпријатија и Локална самоуправа Велес продолжува со организација на форумите посветени на “Финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти- состојби, можности и предизвици”. 

Охрид и Југозападниот регион како значајни фактори во евроинтегративниот процес
12 dhjetor 2019

Охрид и Југозападниот регион како значајни фактори во евроинтегративниот процес

Европското движење во Република Северна Македонија (ЕМ-МК) на 10.12.2019, во Охрид организираше панел дискусијата на тема „ Евроинтеграциските процеси во развојните перспективи на општина Охрид и Југозападниот плански регион: Туризмот и културното наследство како значајни фактори во евроинтегративниот процес “. Настанот е дел од програмата на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократијата“. 

First45678910111213Last

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2023 by Softage
Back To Top
123movies