Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Јавен повик за понуди за дизајн и печатење 13Nën
2017

Јавен повик за понуди за дизајн и печатење

АЛДА Скопје објавува повик за понуди за дизајн и изработка на банери и брошури за потребите на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“. 

Прв состанок на партнерите во проектот „Граѓански...

Прв состанок на партнерите во проектот „Граѓански...

12 nëntor 2017

На 19 април 2017 година, во канцелариите на АЛДА Скопје се одржа првата средба на партнерите во новиот проект „Граѓански организации во служба на локалната демократија“.

На 19 април 2017 година, во канцелариите на АЛДА Скопје се одржа првата средба на партнерите во новиот проект „Граѓански организации во служба на локалната демократија“.

Повик за експерти-истражувачи

Повик за експерти-истражувачи

8 janar 2017
Европската Асоцијација за Локална Демократија  (АЛДА) - Скопје објавува повик за избор на експерти-истражувачи во рамки на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“. 

Европската Асоцијација за Локална Демократија  (АЛДА) - Скопје објавува повик за избор на експерти-истражувачи во рамки на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“. 

First21222324252627282930

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2024 by Softage
Back To Top