Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Панел дискусија : Рурален развој –  урбани перспективи 31Jan
2020

Панел дискусија : Рурален развој – урбани перспективи

Последната панел дискусија во рамките на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ насловена „Европските интеграции во Северноисточниот плански регион: Рурален развој...
Локалната демократија: практика на развиеното општество

Локалната демократија: практика на развиеното општество

24 janar 2020
Завршната конференција „Локалната демократија – идеал или практика“ на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ се оддржа на 22 јануари 2020 година во Скопје.
Завршната конференција „Локалната демократија – идеал или практика“ на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ се оддржа на 22 јануари 2020 година во Скопје.
Средба на партнерите: Следните чекори во насока на...

Средба на партнерите: Следните чекори во насока на...

23 janar 2020
Партнерите на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ организираше уште една средба на 22.01.2020 година, пред самата завршна конференција на проектот. 

Партнерите на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ организираше уште една средба на 22.01.2020 година, пред самата завршна конференција на проектот. 

Завршна конференција „Локалната демократија – идеал или практика“
21 janar 2020

Завршна конференција „Локалната демократија – идеал или практика“

На 22 јануари 2020 година во хотел Континентал во Скопје ќе се одржи завршната конференција на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната деморатија“. 

First234567891011Last

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2023 by Softage
Back To Top
123movies