Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Обука Проектен циклус и ЕУ фондови организирана во Скопје 19Dhj
2019

Обука Проектен циклус и ЕУ фондови организирана во Скопје

На 16 и 17 декември во Скопје се одржа обуката „Раководење со проектен циклус и ЕУ фондови” која имаше за цел зајакнување на капацитетите на организациите и општините. 
Повици за понуди

Повици за понуди

18 dhjetor 2019

АЛДА Скопје објавува следниве повици:

АЛДА Скопје објавува следниве повици:

Форуми за финансиска и нефинансиска поддршка во Дебар и...

Форуми за финансиска и нефинансиска поддршка во Дебар и...

16 dhjetor 2019
Дебар и Кавадарци се следните дестинации на нашиот проект. Здружение на финансиски работници на локалните самоуправи и јавните претпријатија и Локална самоуправа Велес продолжува со организација на форумите посветени...

Дебар и Кавадарци се следните дестинации на нашиот проект. Здружение на финансиски работници на локалните самоуправи и јавните претпријатија и Локална самоуправа Велес продолжува со организација на форумите посветени на “Финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти- состојби, можности и предизвици”. 

Охрид и Југозападниот регион како значајни фактори во...

Охрид и Југозападниот регион како значајни фактори во...

12 dhjetor 2019
Европското движење во Република Северна Македонија (ЕМ-МК) на 10.12.2019, во Охрид организираше панел дискусијата на тема „ Евроинтеграциските процеси во развојните перспективи на општина Охрид и Југозападниот...

Европското движење во Република Северна Македонија (ЕМ-МК) на 10.12.2019, во Охрид организираше панел дискусијата на тема „ Евроинтеграциските процеси во развојните перспективи на општина Охрид и Југозападниот плански регион: Туризмот и културното наследство како значајни фактори во евроинтегративниот процес “. Настанот е дел од програмата на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократијата“. 

Обновен јавен повик за обучувач
11 dhjetor 2019

Обновен јавен повик за обучувач

Европската асоцијација за локална демократија - АЛДА Скопје го обновува јавниот повик за обучувач за обуката:

First6789101112131415Last

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2024 by Softage
Back To Top