Local democracy

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


News

ALDA at the CSO Governance Community of practice regional meeting in Belgrade 19May
2023

ALDA at the CSO Governance Community of practice regional meeting in Belgrade

ALDA took part in the two day CSO Governance Community of practice regional meeting, organized by EU TACSO 3 in Belgrade, Serbia on the 11 and 12 may 2023.

Грантова шема на проектот Link4Cooperation: потпишани...

Грантова шема на проектот Link4Cooperation: потпишани...

9 May 2023
Конзорциумот на проектот Link4Cooperation продолжува со имплементација на грантовата шема. По деталниот процес на проверка и со помош на искусна комисија, беа избрани 22 грантисти чии активности ќе бидат финансирани...

Конзорциумот на проектот Link4Cooperation продолжува со имплементација на грантовата шема. По деталниот процес на проверка и со помош на искусна комисија, беа избрани 22 грантисти чии активности ќе бидат финансирани во следните 6 месеци. Во април и мај беа организирани 2 обуки, со цел организациите да се подготват за спроведување на проектите.

Launching of Media 4 EU project

Launching of Media 4 EU project

30 March 2023
On the 29th of March 2023, in Skopje Macedonia, Eurothink – Center for European Strategies in partnership with ALDA and BIRS launched the project Media 4 EU – Civil Society Program for the participation...

On the 29th of March 2023, in Skopje Macedonia, Eurothink – Center for European Strategies in partnership with ALDA and BIRS launched the project Media 4 EU – Civil Society Program for the participation of media in North Macedonia’s EU membership negotiation. 

Media4EU – Helping to improve journalism in North Macedonia

Media4EU – Helping to improve journalism in North Macedonia

3 March 2023
As of the 1st of March, the implementation process has officially started for “Media4EU”, a project designed to address gaps in capacities of the journalism and media spheres of North Macedonia.

As of the 1st of March, the implementation process has officially started for “Media4EU”, a project designed to address gaps in capacities of the journalism and media spheres of North Macedonia.

Link4Cooperation: Activity report 2022
20 February 2023

Link4Cooperation: Activity report 2022

The Activity report of LINK4Cooperation project for 2022 has been published! 

RSS

Search

Newsletter

Read more about the latest news from the project or subscribe to our Newsletter and get all the news in your mailbox

Application

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2023 by Softage
Back To Top
gogoanime