Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Публикација “Истражување на финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти” 28Shk
2020

Публикација “Истражување на финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти”

На кој начин општините ги поддржуваат граѓанските организации? Дали соработката помеѓу локалната самоуправа и граѓанскиот сектор е подобрена? Кои општини јавно објавиле повик за проекти? Публикацијата...
Панел дискусија : Рурален развој –  урбани перспективи

Панел дискусија : Рурален развој – урбани перспективи

31 janar 2020
Последната панел дискусија во рамките на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ насловена „Европските интеграции во Северноисточниот плански регион: Рурален развој...

Последната панел дискусија во рамките на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ насловена „Европските интеграции во Северноисточниот плански регион: Рурален развој –  урбани перспективи“ се одржа на 31.01.2020  година во салата на Советот на Општина Куманово во организација на Европското движење во Република Северна Македонија. 

Локалната демократија: практика на развиеното општество

Локалната демократија: практика на развиеното општество

24 janar 2020
Завршната конференција „Локалната демократија – идеал или практика“ на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ се оддржа на 22 јануари 2020 година во Скопје.
Завршната конференција „Локалната демократија – идеал или практика“ на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ се оддржа на 22 јануари 2020 година во Скопје.
Средба на партнерите: Следните чекори во насока на локалната демократија
23 janar 2020

Средба на партнерите: Следните чекори во насока на локалната демократија

Партнерите на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ организираше уште една средба на 22.01.2020 година, пред самата завршна конференција на проектот. 

12345678910Last

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2023 by Softage
Back To Top
solarmovie