Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

The 12 Updated Principles of Good Local Governance 28Nën
2023
ELoGE: Strengthening local governance in Kosovo

ELoGE: Strengthening local governance in Kosovo

16 nëntor 2023

On November 15, 2023, the LDA Kosovo organized a conference in the Municipality of Peja focused on the ELoGE Program, the European Award of Excellent Governance in Kosovo.

On November 15, 2023, the LDA Kosovo organized a conference in the Municipality of Peja focused on the ELoGE Program, the European Award of Excellent Governance in Kosovo.

EloGE Panel: Enhancing Governance Excellence in North...

EloGE Panel: Enhancing Governance Excellence in North...

25 tetor 2023
During the International Conference on "A Wider European Community: The Importance of Local Governance" held in Skopje on 19 and 20 October 2023, a panel discussion centered around the European Label for...

During the International Conference on "A Wider European Community: The Importance of Local Governance" held in Skopje on 19 and 20 October 2023, a panel discussion centered around the European Label for Governance Excellence (EloGE) was conducted on the 20 October. 

АЛДА на регионалниот состанок на CSO Governance Community of practice во Белград
19 maj 2023

АЛДА на регионалниот состанок на CSO Governance Community of practice во Белград

АЛДА беше дел од дводневниот регионален состанок на CSO Governance Community of practice, организиран од ЕУ ТАКСО 3 во Белград, Србија на 11 и 12 мај 2023 година.

12345678910Last

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2024 by Softage
Back To Top