Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Discover the 12 Principles of Good Local Governance – ELoGE 29Nën
2023

Discover the 12 Principles of Good Local Governance – ELoGE

The Council of Europe – Centre of Expertise for Good Governance has taken a significant step in advancing the standards of governance by introducing an enhanced set of “12 Principles of Good...
ELoGE: Strengthening local governance in Kosovo

ELoGE: Strengthening local governance in Kosovo

16 nëntor 2023

On November 15, 2023, the LDA Kosovo organized a conference in the Municipality of Peja focused on the ELoGE Program, the European Award of Excellent Governance in Kosovo.

On November 15, 2023, the LDA Kosovo organized a conference in the Municipality of Peja focused on the ELoGE Program, the European Award of Excellent Governance in Kosovo.

EloGE Panel: Enhancing Governance Excellence in North...

EloGE Panel: Enhancing Governance Excellence in North...

25 tetor 2023
During the International Conference on "A Wider European Community: The Importance of Local Governance" held in Skopje on 19 and 20 October 2023, a panel discussion centered around the European Label for...

During the International Conference on "A Wider European Community: The Importance of Local Governance" held in Skopje on 19 and 20 October 2023, a panel discussion centered around the European Label for Governance Excellence (EloGE) was conducted on the 20 October. 

30 години со Агенциите за локална демократија на Балканот: Пат кон напредок и европска интеграција
13 qershor 2023

30 години со Агенциите за локална демократија на Балканот: Пат кон напредок и европска интеграција

12345678910Last

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2024 by Softage
Back To Top