Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Link4Cooperation : Извештај на активносите за 2022 година 20Shk
2023

Link4Cooperation : Извештај на активносите за 2022 година

Извештајот за активностите на проектот LINK4Cooperation за 2022 година е достапен за јавноста.

Препораки од вториот форум на Link4Cooperation во...

Препораки од вториот форум на Link4Cooperation во...

26 dhjetor 2022
Во рамките на проектот „ Strengthening local participation and cooperation through partnership of Public Authorities and CSOs in Bosnia and Herzegovina – LINK 4 Cooperation “ финансиран од...

Во рамките на проектот „ Strengthening local participation and cooperation through partnership of Public Authorities and CSOs in Bosnia and Herzegovina – LINK 4 Cooperation “ финансиран од Европската Унија, на 9 декември 2022 година во Приједор се одржа вториот Форум за споделување на најдобрите практики на соработката на граѓанските организации и локалната самоуправа.

Втор форум на Link4Cooperation во Приедор, Босна и...

Втор форум на Link4Cooperation во Приедор, Босна и...

26 dhjetor 2022
Во рамките на проектот „ Strengthening local participation and cooperation through partnership of Public Authorities and CSOs in Bosnia and Herzegovina – LINK 4 Cooperation “ финансиран од...

Во рамките на проектот „ Strengthening local participation and cooperation through partnership of Public Authorities and CSOs in Bosnia and Herzegovina – LINK 4 Cooperation “ финансиран од Европската Унија, на 9 декември 2022 година во Приједор се одржа вториот Форум за споделување на најдобрите практики на соработката на граѓанските организации и локалната самоуправа, кој собра над 60 учесници.

Доделување на Европската ознака за изводреност на...

Доделување на Европската ознака за изводреност на...

26 dhjetor 2022
Завршувајќи ги годишните активности за проектот Европската ознака за изводреност на управувањето во Хрватска, Северна Македонија и Косово*, на 22 ноември 2022 година се одржа настанот за доделување награди во Скопје,...

Завршувајќи ги годишните активности за проектот Европската ознака за изводреност на управувањето во Хрватска, Северна Македонија и Косово*, на 22 ноември 2022 година се одржа настанот за доделување награди во Скопје, Северна Македонија.

Добри практики од нашите соседи : Локални иницијативи од Босна и Херцеговина
8 gusht 2022

Добри практики од нашите соседи : Локални иницијативи од Босна и Херцеговина

Проектот Link 4 cooperation, финансиран од страна на Европската унија споделува добри практики поврзани со добро владеење.

12345678910Last

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2023 by Softage
Back To Top
123movies