Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Средба на партнерите во Велес

  • 5 korrik 2019
Средба на партнерите во Велес

Здружението на финансиски работници на локалните самоуправи и јавни претпријатија на 5 јули 2019 година во Велес, ја организираше редовната средба на партнери на проектот.

Еднодневната средба беше можност да се направи кратка евалуација на досегашните спроведени активности и план за имплементација за останатите активности. Во изминативе две години се спроведоа голем број на разновидни активности кои ги остварија досегашните цели на проектот. Во последната година ќе се работи во иста насока и со зајкнати капацитети од стекнатото искуство.

x

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2024 by Softage
Back To Top