Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Link4Cooperation : Извештај на активносите за 2022 година

  • 20 shkurt 2023
Link4Cooperation : Извештај на активносите за 2022 година

Извештајот за активностите на проектот LINK4Cooperation за 2022 година е достапен за јавноста.

Извештајот ги опфаќа сите активности на конзорциумот во 2022 година, како и процесот на ELoGE за самооценување на локалната самоуправа во Босна и Херцеговина, што се обуките за ЛАП и за кого се наменети, како и какви препораки произлегоа како резултат од двата проектни форуми.

Дознајте повеќе за сè на линковите подолу.

На Босански/Српски/Хрватски јазик

На Англиски Јазик 
 

x

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2023 by Softage
Back To Top
gogoanime