Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Средба на партнерите: Следните чекори во насока на локалната демократија

  • 23 janar 2020
Средба на партнерите: Следните чекори во насока на локалната демократија

Партнерите на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ организираше уште една средба на 22.01.2020 година, пред самата завршна конференција на проектот. 

На средбата присуствуваа, Ивана Петровска, директор на АЛДА Скопје, Зоран Јанкуловски, извршен директор на Здружението на финансиски работници од Велес, Милева Ѓуровска, претседател на Европското движење во Република Северна Македонија и Ориано Оточан, претседател на АЛДА. 

Средбата беше организирана со цел да се дискутираат последните активности на проектот и очекувањата од Завршната конференција. Дел од состанокот беше посветен и на следните чекори на партнерите во обезбедување на оддржливост на проектот и неговите резултати. 

По средбата партнерите се упатија кон завршната конференција. Присуството на претседателот на АЛДА, Ориано Оточан беше додадена вредност за настанот каде присутните го проследија неговиот говор како дел од отварањето.

x

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2024 by Softage
Back To Top