Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Центар за оддржлив развој на заедницата Дебар : Со заеднички сили изработени анализите за трите општини

  • 10 prill 2020
Центар за оддржлив развој на заедницата Дебар : Со заеднички сили изработени анализите за трите општини

ЦЕРЗ - Дебар го споведуваше проектот “Активирај се – Одлучувај каде општината ќе ги троши твоите пари” 10 месеци на територијата на општините Дебар, Маврово Ростуше и Центар Жупа. ЦЕРЗ го креираше овај проект со цел да се направи анализа за проблемите што ги тангираат граѓаните на општините Дебар, Маврово, Ростуше и центар Жупа.

 

x

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2024 by Softage
Back To Top