Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Повик за експерти-истражувачи

Call for experts-researchers

  • 8 janar 2017
Повик за експерти-истражувачи

Европската Асоцијација за Локална Демократија  (АЛДА) - Скопје објавува повик за избор на експерти-истражувачи во рамки на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“. 

Заинтересираните кандидати потребно е да се пријават најдоцна до 11 август 2017 година. 

Целосниот повик пронајдете го овде

x

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2023 by Softage
Back To Top