Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Јавен повик за понуди за дизајн и печатење

Call for offers for design and printing

  • 13 nëntor 2017
Јавен повик за понуди за дизајн и печатење

АЛДА Скопје објавува повик за понуди за дизајн и изработка на банери и брошури за потребите на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“. 

Официјалниот повик за изработка на банер ќе го пронајдете овде.

Официјалниот повик за изработка на брошура ќе го пронајдете овде.

x

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2023 by Softage
Back To Top