Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Управниот одбор го одржа третиот состанок

  • 13 mars 2018
Управниот одбор го одржа третиот состанок

 

Ова е втората година од спроведувањето на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“. Денес, трите партнери: АЛДА Скопје, Европско движење и Здружение на финансиски работници, го одржаа третиот состанок на управниот одбор.

Меѓу другото, тема на дискусијата беа активностите кои следуваат, што ќе бројат панел дискусии, локални и национални форуми и спроведување на истражување и регрантова шема.

Цел на проектот е да се поттикне соработка помеѓу граѓанските организации и локалната самоуправа. За таа цел, активностите овозможуваат вмрежување и размени на искуства.

Проектот е финансиски поддржан од Европската Унија преку ИПА програмата за граѓанско општество и медиуми.

x

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2024 by Softage
Back To Top