Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Јавен повик за избор на обучувачи

  • 29 nëntor 2019
Јавен повик за избор на обучувачи

Европската асоцијација за локална демократија - АЛДА Скопје објавува јавен повик за обучувачи кои ќе бидe ангажирани за две обуки во декември 2019 година.

Предвидените теми на обуките се:
-    Проектен циклус и ЕУ фондови
-    Алатки за локална демократија и партиципативно буџетирање

Крајниот рок за пријавување е 8 декември 2019 година, до 17 часот. 

Деталниот повик ќе го пронајдете подолу на страницата

Обуките ќе бидат организирани во рамките на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ спроведуван од Европската асоцијација за локална демократија - АЛДА Скопје , Здружението на финансиски работници на локалните самоуправи и јавните претпријатија и Европското движење, финансиран од Европската унија.

x

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2024 by Softage
Back To Top
manganelo