Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Јавен оглас за надворешен евалуатор

  • 18 dhjetor 2017
Јавен оглас за надворешен евалуатор

Европската асоцијација за локална демократија - АЛДА Скопје, Здружението на финансиски работници на локалните самоуправи и јавните претпријатија и Европското движење го спроведуваат проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“, финансирана од делегацијата на Европската Унија во Скопје преку ИПА програмата за финансиска поддршка на граѓанското општество и медиумите 2015.

Проектот предвидува ре-грантова шема за финансиска поддршка на мали проекти спроведени од граѓански организации. Главната цел на шемата е да се поддржат иновативни идеи за охрабрување на соработката помеѓу граѓанските организации и локалните власти.

Партнерите објавуваат јавен повик за 1 надворешен евалуатор кој ќе направи надворешна евалуација на проектите кои ќе бидат пријавени за грант. Евалуацијата ќе се изврши во текот на месец јануари. 

Крајниот рок за пријавување е 27 декември. Деталниот јавен оглас може да го пронајдете овде. 

x

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2024 by Softage
Back To Top