Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

6 Turkish Municipalities awarded with the ELoGE 28Dhj
2023
Discover the 12 Principles of Good Local Governance – ELoGE
29 nëntor 2023

Discover the 12 Principles of Good Local Governance – ELoGE

The Council of Europe – Centre of Expertise for Good Governance has taken a significant step in advancing the standards of governance by introducing an enhanced set of “12 Principles of Good Governance.” These principles serve as a benchmark for evaluating and rewarding local governments that exhibit a high level of democratic governance.

12345678910Last

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2024 by Softage
Back To Top