Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Новости

Link4Cooperation : Извештај на активносите за 2022 година

  • 20 февруари 2023
Link4Cooperation : Извештај на активносите за 2022 година

Извештајот за активностите на проектот LINK4Cooperation за 2022 година е достапен за јавноста.

Извештајот ги опфаќа сите активности на конзорциумот во 2022 година, како и процесот на ELoGE за самооценување на локалната самоуправа во Босна и Херцеговина, што се обуките за ЛАП и за кого се наменети, како и какви препораки произлегоа како резултат од двата проектни форуми.

Дознајте повеќе за сè на линковите подолу.

На Босански/Српски/Хрватски јазик

На Англиски Јазик 
 

Print
Categories: Новости
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Барај

E-информатор

Следете ги новостите во рамките на проектот или претплатете се на е-информаторот и сите информации ќе ги добивате на вашата е-адреса

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2024 by Softage
Back To Top