Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
Language

Анализа на соработката помеѓу граѓанските организации и општините


E-информатор

Следете ги новостите во рамките на проектот или претплатете се на е-информаторот и сите информации ќе ги добивате на вашата е-адреса

Извор

Извор: „Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти“ - ПОВЕЌЕ

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2024 by Softage
Back To Top