Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Публикации од грантисти

Брошура - Кампања за создавање позитивни животни практики, здрави навики и вредности

  • 21 јануари 2020
Брошура - Кампања за создавање позитивни животни практики, здрави навики и вредности

Спроведувањето на децата во отворен простор и природа и извршувањето на физички, креативни и комуникациски активности на отворен простор, нуди една сосема поинаква перспектива на пристап на решавање на потребните работи, наспроти акуелната практика на решавање на сите прашања во затворен простор. Активното вклучување на децата во спорт на отворено, ќе придонесе тие да негуваат креативни, иновативни и комуникативни вредности.

Име на организацијата: ВЕЛЕС БАЈКИНГ-Велес
Име на проектот: Кампања за создавање позитивни животни практики, здраво навики и вредности
Година на издавање: 2018

Documents to download

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

E-информатор

Следете ги новостите во рамките на проектот или претплатете се на е-информаторот и сите информации ќе ги добивате на вашата е-адреса

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2024 by Softage
Back To Top