Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language

Други публикации

Документ: Повелба за заемна посветеност помеѓу Франција, „Mouvement associatif“ и локалните самоуправи
- верзија на француски јазик
- верзија на англиски јазик


Истражување „Користење на ЕУ фондовите од страна на општините во Република Македонија“
Преземете го истражувањето

Истражување „Учество на граѓанските организации во прекуграничната соработка“
Преземете го истражувањето

E-информатор

Следете ги новостите во рамките на проектот или претплатете се на е-информаторот и сите информации ќе ги добивате на вашата е-адреса

Дигитална библиотека

Посетете ја нашата дигитална библиотека и преземете документи

Апликација

Во изработка

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2018 by Softage
Back To Top