Local democracy

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Sub-grantees publications

Стратегија за локален економски развој 2019-2023 - Општина Старо Нагоричане

Стратегија за локален економски развој 2019-2023 - Општина Старо Нагоричане

Можности за развој постојат посебно во сферата на руралниот развој и алтернативниот туризам. Нашата општина располага со природни убавини и потенцијали, кои надополнети со подобра инфраструктура и прилив на инвестиции треба да придонесат кон подобар живот за населението во општината. Преку подобрување на условите за живот и работа на локалното население сакаме младите да останат во општината и тука да го градат својот живот.

Име на организацијата: Рурална Коалиција Куманово
Име на проектот: Локалната заедница и општината заеднички ја креираат стратегијата за локален економски развој!
Година на издавање: 2019

Documents to download

Documents to download

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

E-информатор

Следете ги новостите во рамките на проектот или претплатете се на е-информаторот и сите информации ќе ги добивате на вашата е-адреса

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2024 by Softage
Back To Top
manganelo