Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Обука за Алатки за локална демократија и партиципативно буџетирање 27Dhj
2019

Обука за Алатки за локална демократија и партиципативно буџетирање

На 23 и 24 декември, 2019 година во Охрид се одржа обуката „Алатки за локална демократија и партиципативно буџетирање” која имаше за цел зајакнување на капацитетите на општините и граѓанските организации,...
Форуми во Кавадарци и Дебар

Форуми во Кавадарци и Дебар

24 dhjetor 2019
Здружението на финансиски работници од локалната самоуправа и јавните претпријатија во соработка со Европската асоцијација за локална демократија (АЛДА) – Скопје и Европското движење (ЕД), реализираше два...

Здружението на финансиски работници од локалната самоуправа и јавните претпријатија во соработка со Европската асоцијација за локална демократија (АЛДА) – Скопје и Европското движење (ЕД), реализираше два форуми на тема: „Финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти“ во Кавадарци и Дебар. 

Обука Проектен циклус и ЕУ фондови организирана во Скопје

Обука Проектен циклус и ЕУ фондови организирана во Скопје

19 dhjetor 2019
На 16 и 17 декември во Скопје се одржа обуката „Раководење со проектен циклус и ЕУ фондови” која имаше за цел зајакнување на капацитетите на организациите и општините. 

На 16 и 17 декември во Скопје се одржа обуката „Раководење со проектен циклус и ЕУ фондови” која имаше за цел зајакнување на капацитетите на организациите и општините. 

Повици за понуди

Повици за понуди

18 dhjetor 2019

АЛДА Скопје објавува следниве повици:

АЛДА Скопје објавува следниве повици:

Форуми за финансиска и нефинансиска поддршка во Дебар и Кавадарци
16 dhjetor 2019

Форуми за финансиска и нефинансиска поддршка во Дебар и Кавадарци

Дебар и Кавадарци се следните дестинации на нашиот проект. Здружение на финансиски работници на локалните самоуправи и јавните претпријатија и Локална самоуправа Велес продолжува со организација на форумите посветени на “Финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти- состојби, можности и предизвици”. 

First3456789101112Last

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2023 by Softage
Back To Top
solarmovie