Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Претставници од трите партнери го претставија проектот пред Министерката за локална самоуправа, г-ѓа Ширет Елези 19Nën
2017

Претставници од трите партнери го претставија проектот пред Министерката за локална самоуправа, г-ѓа Ширет Елези

Министерката за локална самоуправа, г-ѓа Ширет Елези одржа средба со претставници од АЛДА Скопје, Европско движење и Здружение на финансиски работници со цел претставување на новиот проект „Граѓански...
Јавен повик за понуди за дизајн и печатење

Јавен повик за понуди за дизајн и печатење

13 nëntor 2017

АЛДА Скопје објавува повик за понуди за дизајн и изработка на банери и брошури за потребите на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“. 

АЛДА Скопје објавува повик за понуди за дизајн и изработка на банери и брошури за потребите на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“. 

Прв состанок на партнерите во проектот „Граѓански...

Прв состанок на партнерите во проектот „Граѓански...

12 nëntor 2017

На 19 април 2017 година, во канцелариите на АЛДА Скопје се одржа првата средба на партнерите во новиот проект „Граѓански организации во служба на локалната демократија“.

На 19 април 2017 година, во канцелариите на АЛДА Скопје се одржа првата средба на партнерите во новиот проект „Граѓански организации во служба на локалната демократија“.

Повик за експерти-истражувачи

Повик за експерти-истражувачи

8 janar 2017
Европската Асоцијација за Локална Демократија  (АЛДА) - Скопје објавува повик за избор на експерти-истражувачи во рамки на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“. 

Европската Асоцијација за Локална Демократија  (АЛДА) - Скопје објавува повик за избор на експерти-истражувачи во рамки на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“. 

First19202122232425262728

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2023 by Softage
Back To Top
123movies