Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Редовна средба на партнерите

  • 23 maj 2019
Редовна средба на партнерите

Партнерите на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ се состанаа на 22.05.2019 година во канцеларијата на АЛДА Скопје. 

Оваа редовна средба имаше за цел, преставниците на АЛДА Скопје, Европско движење и Асоцијација на финансиски работници да се координираат и да се подготват за идните активности предвидени од проектот. 

Следните неколку месеци ќе бидат исполнети со многу активности во повеќе градови, следете не на нашите профили на социјалните мрежи за повеќе информации. 

x

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2022 by Softage
Back To Top