Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Втор состанок на Управниот одбор: Продуктивна дискусија за понатамошните активности

  • 19 nëntor 2017
Втор состанок на Управниот одбор: Продуктивна дискусија за понатамошните активности

Европското движење во Скопје беше домаќин на Управниот одбор на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ на 31 октомври 2017.

Партнерите од Европската асоцијација за локална демократија - АЛДА Скопје, Здружението на финансиски работници и Европското движење дискутираа за активностите кои се во тек и оние кои следуваат, меѓу кои се најавени и обуки, истражувања, меѓународни конференции и доделување финансиска помош за локални проекти во земјата.

Целта на проектот е да се поттикне соработка помеѓу граѓанските организации и локалната самоуправа преку активности кои ќе овозможат размена на искуства и вмрежување.

Проектот е финансиски поддржан од Европската унија преку ИПА програмата за поддршка на граѓанското општество и медиумите.

x

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2022 by Softage
Back To Top
123movies