Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Импресии и заклучоци : координативна средба на управниот одбор на проектот

  • 14 qershor 2019
Импресии и заклучоци : координативна средба на управниот одбор на проектот

Партнерите на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ се состанаа на 12.06.2019 година во Скопје, по Форумот за размена на добри практики.

Оваа редовна средба имаше за цел партнерите да дискутираат за изминаните активности, со посебен акцент на форумот и свежите импресии кои произлегоа од плодната дискусија на настанот.

Дел од состанокот беше и посветен на идните настани и преостанатите активности.

Следните неколку месеци ќе бидат исполнети со форуми и панели во повеќе градови, како и дигитални кампањи посветени на нашите истражувања и резултати, следете нè на нашите профили на социјалните мрежи за повеќе информации.

x

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2022 by Softage
Back To Top
123movies