Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


News

With the cooperation of the municipality and the local community, to a strategy for local economic development 9Apr
2020

With the cooperation of the municipality and the local community, to a strategy for local economic development

Rural Coalition Kumanovo was implementing the project “The local community and the municipality together create the strategy for local economic development!” 1 year on the territory of the Municipality of...
RSS

Search

Newsletter

Read more about the latest news from the project or subscribe to our Newsletter and get all the news in your mailbox

Application

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2023 by Softage
Back To Top
gogoanime