Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Risi

Форуми за финансиска и нефинансиска поддршка во Дебар и Кавадарци 16Dhj
2019

Форуми за финансиска и нефинансиска поддршка во Дебар и Кавадарци

Дебар и Кавадарци се следните дестинации на нашиот проект. Здружение на финансиски работници на локалните самоуправи и јавните претпријатија и Локална самоуправа Велес продолжува со организација на форумите посветени...
Охрид и Југозападниот регион како значајни фактори во...

Охрид и Југозападниот регион како значајни фактори во...

12 dhjetor 2019
Европското движење во Република Северна Македонија (ЕМ-МК) на 10.12.2019, во Охрид организираше панел дискусијата на тема „ Евроинтеграциските процеси во развојните перспективи на општина Охрид и Југозападниот...

Европското движење во Република Северна Македонија (ЕМ-МК) на 10.12.2019, во Охрид организираше панел дискусијата на тема „ Евроинтеграциските процеси во развојните перспективи на општина Охрид и Југозападниот плански регион: Туризмот и културното наследство како значајни фактори во евроинтегративниот процес “. Настанот е дел од програмата на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократијата“. 

Обновен јавен повик за обучувач

Обновен јавен повик за обучувач

11 dhjetor 2019

Европската асоцијација за локална демократија - АЛДА Скопје го обновува јавниот повик за обучувач за обуката:

Европската асоцијација за локална демократија - АЛДА Скопје го обновува јавниот повик за обучувач за обуката:

Обуки за граѓанските организации и општините

Обуки за граѓанските организации и општините

4 dhjetor 2019
Во рамките на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“, во текот на декември 2019 година ќе се одржат две дводневни обуки чија цел е зајакнување на капацитетите на...

Во рамките на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“, во текот на декември 2019 година ќе се одржат две дводневни обуки чија цел е зајакнување на капацитетите на организациите и општините. 

Јавен повик за избор на обучувачи
29 nëntor 2019

Јавен повик за избор на обучувачи

Европската асоцијација за локална демократија - АЛДА Скопје објавува јавен повик за обучувачи кои ќе бидe ангажирани за две обуки во декември 2019 година.

First234567891011Last

Барај

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Copyright 2021 by Softage
Back To Top