Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language

Risi

Редовна средба на партнерите

  • 23 maj 2019
Редовна средба на партнерите

Партнерите на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ се состанаа на 22.05.2019 година во канцеларијата на АЛДА Скопје. 

Оваа редовна средба имаше за цел, преставниците на АЛДА Скопје, Европско движење и Асоцијација на финансиски работници да се координираат и да се подготват за идните активности предвидени од проектот. 

Следните неколку месеци ќе бидат исполнети со многу активности во повеќе градови, следете не на нашите профили на социјалните мрежи за повеќе информации. 

x

Барај

E-Buletini

Ndiqni lajmet brenda projektit ose regjistroheni në e-buletinin dhe ju do të merrni të gjithë informacionin në adresën tuaj të postës elektronike

Biblioteka digjitale

Vizitoni bibliotekën tonë digjitale dhe shkarkoni dokumentet

Aplikacioni

Në ndërtim

 

 

Kjo faqe interneti është bërë me mbështetje financiare nga Bashkimi Evropian. Përmbajtja e faqes së internetit është krejtësisht përgjegjësi e partnerëve dhe nuk pasqyron gjithmonë pikëpamjet dhe pikëpamjet e Bashkimit Evropian.

Copyright 2019 by Softage
Back To Top