Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language

Risi

Локалната демократија: можност за развој и вмрежување

  • 19 prill 2019
Локалната демократија: можност за развој и вмрежување

Проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ се придружи на локалните организации и бизниси на Саемот за вработување и кариера на Универзитетот ФОН на 17 април 2019 година. 

Проектот и неговите локални активности беа презентирани на учесниците на саемот и на минувачите од страна на  преставниците на АЛДА Скопје, кои ги споделија можностите за соработка помеѓу локалната самоуправа и граѓанскиот сектор, дискутираа како оваа соработка може да допринесе кон локален развој и како граѓаните можат да се вклучат во локални активности.   

Проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократиja” е реализиран од страна на Европската асоцијација за локалната деморатија (АЛДА) Скопје, Здружението на финансиските работници во локалната самоуправа и јавните претпријатија (ЗФР) и Европското движење. Проектот е финансиски поддржан од Европската унија во рамките на ИПА 2 програмата.

x

Барај

E-Buletini

Ndiqni lajmet brenda projektit ose regjistroheni në e-buletinin dhe ju do të merrni të gjithë informacionin në adresën tuaj të postës elektronike

Biblioteka digjitale

Vizitoni bibliotekën tonë digjitale dhe shkarkoni dokumentet

Aplikacioni

Në ndërtim

 

 

Kjo faqe interneti është bërë me mbështetje financiare nga Bashkimi Evropian. Përmbajtja e faqes së internetit është krejtësisht përgjegjësi e partnerëve dhe nuk pasqyron gjithmonë pikëpamjet dhe pikëpamjet e Bashkimit Evropian.

Copyright 2019 by Softage
Back To Top