Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MK
Language

News

Јавен оглас за надворешен евалуатор

Јавен оглас за надворешен евалуатор

Европската асоцијација за локална демократија - АЛДА Скопје, Здружението на финансиски работници на локалните самоуправи и јавните претпријатија и Европското движење го спроведуваат проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“, финансирана од делегацијата на Европската Унија во Скопје преку ИПА програмата за финансиска поддршка на граѓанското општество и медиумите 2015.

Проектот предвидува ре-грантова шема за финансиска поддршка на мали проекти спроведени од граѓански организации. Главната цел на шемата е да се поддржат иновативни идеи за охрабрување на соработката помеѓу граѓанските организации и локалните власти.

Партнерите објавуваат јавен повик за 1 надворешен евалуатор кој ќе направи надворешна евалуација на проектите кои ќе бидат пријавени за грант. Евалуацијата ќе се изврши во текот на месец јануари. 

Крајниот рок за пријавување е 27 декември. Деталниот јавен оглас може да го пронајдете овде. 

Documents to download

Print
Categories: Новости
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Search

Newsletter

Read more about the latest news from the project or subscribe to our Newsletter and get all the news in your mailbox

Digital Library

Visit our E-Library and download documents

Application

Under construction

This website has been produced with the financial assistance of the European Union. The contents of this website are the sole responsibility of the partners and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of the European Union.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2018 by Softage
Back To Top