Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language

News

Прв состанок на партнерите во проектот „Граѓански организации во служба на локалната демократија“

  • 12 ноември 2017
Прв состанок на партнерите во проектот „Граѓански организации во служба на локалната демократија“

На 19 април 2017 година, во канцелариите на АЛДА Скопје се одржа првата средба на партнерите во новиот проект „Граѓански организации во служба на локалната демократија“.

Здружението на финансиски работници, Европското движење и АЛДА Скопје ќе го реализираат проектот, кој има цел да го зајакне влијанието на организациите од граѓанското општество во јавните политики на локално ниво во земјава.

Проектот е финансиран од Европската унија, преку ИПА програмата за граѓанско општество и медиуми. Тригодишниот проект вклучува активности за поттикнување на соработката и размената на искуства помеѓу граѓанското општество и локалните власти во земјата.

Print
Categories: Новости
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Search

Newsletter

Read more about the latest news from the project or subscribe to our Newsletter and get all the news in your mailbox

Digital Library

Visit our E-Library and download documents

Application

Under construction

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2018 by Softage
Back To Top