Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language

News

Втор состанок на Управниот одбор: Продуктивна дискусија за понатамошните активности

  • 19 ноември 2017
Втор состанок на Управниот одбор: Продуктивна дискусија за понатамошните активности

Европското движење во Скопје беше домаќин на Управниот одбор на проектот „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ на 31 октомври 2017.

Партнерите од Европската асоцијација за локална демократија - АЛДА Скопје, Здружението на финансиски работници и Европското движење дискутираа за активностите кои се во тек и оние кои следуваат, меѓу кои се најавени и обуки, истражувања, меѓународни конференции и доделување финансиска помош за локални проекти во земјата.

Целта на проектот е да се поттикне соработка помеѓу граѓанските организации и локалната самоуправа преку активности кои ќе овозможат размена на искуства и вмрежување.

Проектот е финансиски поддржан од Европската унија преку ИПА програмата за поддршка на граѓанското општество и медиумите.

Print
Categories: Новости
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Search

Newsletter

Read more about the latest news from the project or subscribe to our Newsletter and get all the news in your mailbox

Digital Library

Visit our E-Library and download documents

Application

Under construction

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2018 by Softage
Back To Top