Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Новости

Публикации и ресурси на интернет страницата на локална демократија

  • 30 јануари 2019
Публикации и ресурси на интернет страницата на локална демократија

Покрај најновите информации поврзани со локалната демократија, спроведени активности, настани и проекти, на интернет страницата на проектот Граѓанските организации во служба на локалната демократија исто така се прикачуваат и најразлични публикации во однос на овие теми, изработени во рамките на проектот или ресурси изработени од страна на нашите партнери и соработници кои што се достапни за користење.

Во оваа секција ќе бидат и објавени публикациите изработени од страна на нашите грантисти при спроведување на нивните проекти во рамките на програмата за грантирање на проекти.  

Сите публикации можете да ги најдете на следниот линк.

Ве охрабруваме и во иднина да ја посетувате нашата  Интернет страница и да не следите на социјалните мрежи каде што ќе продолжиме да ги објавуваме најновите информации поврзани со нашите активности и со активностите на нашите грантисти.

Print
Categories: Новости
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Барај

E-информатор

Следете ги новостите во рамките на проектот или претплатете се на е-информаторот и сите информации ќе ги добивате на вашата е-адреса

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2020 by Softage
Back To Top