Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language

Новости

Граѓански форум во Старо Нагоричане

  • 12 октомври 2018
Граѓански форум во Старо Нагоричане

      На 8 октомври 2018 година, Рурална коалиција во рамките на проектот “Локалната заедница и општината заеднички ја креираат стратегијата за локален економски развој” го  организираше првиот граѓански форум во општина Старо Нагоричане. 

Форумот беше можност да се дискутира за започнување и креирање на стратегија која ќе го помогне локалниот економски развој на општината. 

На Форумот присуствуваа претставници на општината и граѓанските организации.

Print
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Барај

E-информатор

Следете ги новостите во рамките на проектот или претплатете се на е-информаторот и сите информации ќе ги добивате на вашата е-адреса

Дигитална библиотека

Посетете ја нашата дигитална библиотека и преземете документи

Апликација

Во изработка

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2019 by Softage
Back To Top