Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language

Новости

Четврта средба на конзорциумот на проектот

  • 20 септември 2018
Четврта средба на конзорциумот на проектот

Претставниците од партнерските организации во рамките на проектот „Граќанските организации во служба на локалната демократија“ се сретнаа на 19 септември 2018 година во канцеларијата на АЛДА во Скопје со цел да ги испланираат следните активности на проектот. 

Претставниците од сите партнерски организации од конзорциумот се запознаа со досегашните постигнати резултати, и идните фази на проектот. Партнерските организации се согласија околу улогата, одговорноста и динамиката во спроведување на активностите во втората половина на проектот. Членовите на конзорциумот ги одредија датумите за следните активности и најавува уште една интезивна работна година.

Цел на проектот е да се поттикне соработка помеѓу граѓанските организации и локалната самоуправа. За таа цел, активностите овозможуваат вмрежување и размени на искуства.

Проектот е финансиски поддржан од Европската Унија преку ИПА програмата за граѓанско општество и медиуми.

Print
Categories: Новости
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Барај

E-информатор

Следете ги новостите во рамките на проектот или претплатете се на е-информаторот и сите информации ќе ги добивате на вашата е-адреса

Дигитална библиотека

Посетете ја нашата дигитална библиотека и преземете документи

Апликација

Во изработка

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2019 by Softage
Back To Top