Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Новости

Одржана последната средба на партнерите на проектот

  • 13 јануари 2020
Одржана последната средба на партнерите на проектот

На 10 јануари 2020 година во Велес се одржа последната средба на тимот на партнерите на проектот. На состанок се дискутираа резултатите и имплементацијата на активностите во изминатите 36 месеци. Проектните партнери ги споделија искуствата од реализацијата на тригодишниот проект и предизвиците со кои се соочија за време на неговата имплементација. 

Проектот вклучуваше голем број на активности и резултираше со успешни активности и конкретни производи кои во иднина ќе послужат како основа за понатамошна соработка и развој на други заеднички проекти за унапредување на локалната демократија во државата. 

Сите заклучоци и резултатите од проектот ќе бидат презентирани на 22 јануари 2020 на завршната конференција во Скопје. 

Print
Categories: Новости
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Барај

E-информатор

Следете ги новостите во рамките на проектот или претплатете се на е-информаторот и сите информации ќе ги добивате на вашата е-адреса

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2020 by Softage
Back To Top