Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Новости

Повик за изработка на анимирано видео

  • 10 јануари 2020
Повик за изработка на анимирано видео


АЛДА Скопје објавува повик за изработка на анимирано видео за потребите на проектот Граѓанските организации во служба на локалната демократија.

Деталите на повикот и начинот на аплицирање можете да ги пронајдете на линкот подолу. 

За сите заинтересирани повикот е отворен до 16 Јануари 2020 година.

Documents to download

Print
Categories: Новости
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Барај

E-информатор

Следете ги новостите во рамките на проектот или претплатете се на е-информаторот и сите информации ќе ги добивате на вашата е-адреса

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2020 by Softage
Back To Top