Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Новости

Повик за дизајн и печатење на публикација

  • 27 декември 2019
Повик за дизајн и печатење на публикација

АЛДА Скопје објавува повик за дизајн и печатење на публикација посветена на проектите на шемата за грантирање на проектот.

Деталите на повикот и начинот на аплицирање можете да ги пронајдете на линкот подолу. 

За сите заинтересирани повикот е отворен до 03 Јануари 2019 година.

Documents to download

Print
Categories: Новости
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Барај

E-информатор

Следете ги новостите во рамките на проектот или претплатете се на е-информаторот и сите информации ќе ги добивате на вашата е-адреса

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2020 by Softage
Back To Top