Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Новости

Повици за понуди

  • 18 декември 2019
Повици за понуди

АЛДА Скопје објавува следниве повици: 

-    Повик за избор на лектор по македонски јазик
-    Повик за извор на преведувач на англиски јазик и обратно
-    Оглас за дизајн и печатење

Деталите на повиците и начинот на аплицирање можете да ги пронајдете на линковите подолу. 

За сите заинтересирани повиците се отворени до 25 декември 2019 година

Documents to download

Print
Categories: Новости
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Барај

E-информатор

Следете ги новостите во рамките на проектот или претплатете се на е-информаторот и сите информации ќе ги добивате на вашата е-адреса

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2020 by Softage
Back To Top