Локална демократија

Once Upon a Time...

Search
× Search
en-USmk-MKsq-AL
Language


Контакт

Адреса: Партизански одреди 43Б/1-5, 1000 Скопје

Е-маил адреса: cso.democracy@aldaintranet.org

Телефонски број: 02 60 91 060

Мапа

E-информатор

Следете ги новостите во рамките на проектот или претплатете се на е-информаторот и сите информации ќе ги добивате на вашата е-адреса

ФинансирајГО

Истражување за финансиската и нефинансиската поддршка на граѓанските организации од локалните власти
   

 

 

Оваа интернет-страница е направена со финансиска поддршка од Европската унија. Содржината на интернет-страницата во целост е одговорност на партнерите и не секогаш ги одразува погледите и ставовите на Европската унија.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2021 by Softage
Back To Top